A cup of (good) coffee a day, keeps the doctor away!

A cup of (good) coffee a day, keeps the doctor away!

The fb80 reflects la marzocco's pursuit of perfection, and expression of excellence.

Bij Felix komen koffieliefhebbers ten volle aan hun trekken. Onze koffie wordt wekelijks gebrand door onze huisbrander Vandekerckhove in Gent en gebrouwen met onze trots, de moeder van alle expressomachines: een La Marzocco fb80.

Tea, a hug in a cup!

Maar ook als theeliefhebber zit je goed bij Felix, met meer dan 10 verschillende theesoorten en infusies vind je zeker je gading. Onze verse gember infusie is een topper, maar ook de Matcha Tea kent vele fans! Onze koffie en thee is natuurlijk ook te koop voor thuis of als geschenk!

Why be moody when you can drink a smoothy!

Chocolademelk maken met echte Callebaut chocolade, huisgemaakte limonade, vruchtensmoothies of milkshakes en steeds lekkere frisdranken met in de meeste gevallen minder suiker dan de tradionele die je in de rekken vindt. We serveren ook streekbieren, een aperitief of een lekker glas wijn.

A party without cake is just a meeting!

Behalve een hele resem dranken kun je bij Felix ook terecht voor een kleine en grote honger: Ontbijt met vers afgebakken brood, croissants, granola, omelet of roereieren,...

Life 's too short to say no to pancakes!

Zin in zoet, ook bij Felix zit je dan goed. Heerlijk huisgemaakte chocoladetaart, havermoutkoekjes, muffins, wortelcake zijn een greep uit ons aanbod. Inmiddels zijn de Felix pannenkoeken een klein beetje beroemd. Ze worden steeds à la minute bereid zonder suiker en zijn elk moment van de dag beschikbaar!

Happiness is homemade soup.

Voor de lunch is er elke dag verse soep met huisgebakken brood, een heerlijke salade, quiche of foccacia en sinds kort: artisanale Argentijnse Empanadas!

Bekijk Onze Menu