January 3rd, 2018

The Present Perfect @ Felix

Tot eind januari een mooie selectie tafelaccessoires en decoratie te bezichtigen en te koop bij FELIX!

The Present Perfect heeft een passie voor decoratie, klasse zonder bling bling, oog voor ongewone combinaties en feeling voor tijdloze gezelligheid. Vanuit deze passie ontstond de webshop: een online winkel met focus op sfeervolle tafelaccessoires en decoratieve items ... 

Elk product op onze webshop kan je ook zien als een ‘present’, een cadeautje, en hopelijk denk je achteraf dat het 'perfect' was.

The Present Perfect houdt nieuwigheden en trends nauwlettend in de gaten en selecteert voor jullie tijdloze en sobere vormen, pure materialen en natuurlijke kleuren. Elk product wordt zorgvudig en persoonlijk uitgezocht.

Kleine en grote merken, een collectie met een gezond ‘hip’-gehalte of  producten met een knipoog naar andere culturen, krijgen de voorkeur. The Present Perfect is niet minimalistisch en zeker ook niet maximalistisch: hier vind je zaken die een strak interieur wat warmer maken en een landelijk interieur wat eigentijdser. Zolang het item maar zijn eigen authentieke verhaal brengt en past bij jullie tafel of interieur, de finishing touch bij jullie verhaal. 

https://www.thepresentperfect.be/nl